Christels Keuken : Concept

VERSE MAALTIJDEN, AMBACHTELIJK EN PUUR

Bij Christels keuken draait alles om vers

Wij gebruiken enkel verse biologische groenten en fruit die recht van het veld komen en op een ambachtelijke manier worden verwerkt. ’s Ochtends op het veld en ’s avonds op je bord, verser kan het niet. Het vlees, het gevogelte en de zuivelproducten waar we mee werken, komen van lokale/regionale boeren. Zo werken we mee aan de korte voedselketen en promoten we onze lekkere streekproducten. De producten die niet te vinden zijn in onze regio, zijn met zorg geselecteerd uit andere gebieden en zijn biologisch en/of fair trade.

Wij bereiden onze verse maaltijden zonder pakjes of zakjes, laat staan bewaarmiddelen. Onze smaakvolle gerechten worden op smaak gebracht met verse of (zelf)gedroogde kruiden, zelf getrokken bouillons en een geheime kruidenmix: ‘de liefde voor het bereiden van een lekkere afhaalmaaltijd’.

Bestellen en afhalen

Dagelijks gaan we werken met twee dagmenu’s, een maaltijd uit de traditionele keuken (groenten, aardappelen/pasta, vlees of vis) en een healthy menu (bijvoorbeeld een koolhydraatbeperkte, vegetarische of veganistische maaltijd).
Deze verse maaltijden zijn vanaf 12.00 uur beschikbaar in onze winkel en online te bestellen. Bovendien worden er in de loop van de dag extra gerechten gemaakt waarvan het aanbod op onze Facebookpagina staat. Deze gerechten zijn in elke hoeveelheid verkrijgbaar en worden los verkocht waardoor je bijvoorbeeld voor vier personen groenten kunt kopen en voor één persoon aardappelen. Ook bieden we dagelijks verse soep aan en met regelmaat desserts.

Bewust omgaan met onze leefomgeving

Om zo duurzaam mogelijk te werken gebruiken we zo weinig mogelijk wegwerpverpakkingen.

De maaltijden kunnen afgehaald worden in meegebrachte doosjes of:

  • je kunt bij Christels Keuken bewaardoosjes aankopen in diverse maten die in de microgolf, oven en vaatwasser kunnen;
  • voor een snelle take-away kan je onze verpakkingen gebruiken die in oven en microgolf kunnen en biologisch afbreekbaar zijn. Na de maaltijd kunnen deze in de groene container. Hiervoor betaal je €0.50 extra per verpakking.

Wij geven geen plastic tasjes mee vanuit Christels keuken. Je kan zelf je boodschappentas, box of doos meebrengen of wij bieden een mooie duurzame jute shopper aan voor 3,75 euro.

Wij hopen op jullie medewerking voor een schoner milieu.

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op via ons contactformulier, of mail of bel even naar 014 / 730 374.
Voor bestellingen kan je altijd terecht op onze online winkelpagina.