Christels Blog2018-11-01T11:02:58+00:00

Nieuws uit Christels Keuken

Laura, een nieuw zonnetje in Christels Keuken

9 februari 2020|Categorieën: Ditjes en Datjes|

Laura woont al haar hele leven in Retie en is 25 jaar, ze verzamelt uilen, houdt van dansen, muziek en lekker eten (ballekes in tomatensaus, pasta, videe,...), is vriendelijk en lacht altijd, een zonnetje in Christels keuken. De klik tussen Laura en mij was er en we hadden plezier in het werk, Laura leerde snel en was meteen een goede hulp.

Online webshop stopgezet

2 februari 2020|Categorieën: Ditjes en Datjes|

Zoals jullie misschien al gemerkt hebben kan je niet meer via de webshop bestellen. Ik stak elke week redelijk wat tijd in het aanpassen van de webshop en eigenlijk werd er nauwelijks besteld via die weg. Jullie verkiezen het liefst om gewoon langs te komen of om te bellen, dus heb ik besloten om nog wel het menu online te zetten maar de webshop te sluiten.

Menu voor de feestdagen 2019/2020

7 november 2019|Categorieën: Feest|

Mijn tweede menu voor de feestdagen is ook weer klaar! Net zoals vorig jaar heb ik gekozen voor een 4-gangen menu met voor iedereen iets op het menu: vlees, vis, wild, vegetarisch, veganistisch is ook mogelijk. En natuurlijk volgens het concept van Christels keuken: vers, lokaal, biologische groentjes, huisbereid, geen pakjes of zakjes, niets bereid aangekocht, alles met liefde huisbereid.

NIEUWS VAN CHRISTEL

Categorieën

Tags

Archief

Nieuwsbrief

Wil je all nieuwtjes uit Christels Keuken via e-mail ontvangen? Schrijf je hieronder in en we zorgen ervoor.